De har udtalt sig…

Forside / Anbefalinger

Anbefalinger

“Start med at spørge efter Berit Simonsen. Hun var en fantastisk guide med utrolig stor viden om egnen, dens vine og slotte. Vores lille gruppe på 5 personer satte virkelig pris på hende. Berit gav os en perfekt mængde informationer uden at overdrive eller komme med opspind, som har været vores erfaring med tidligere guides. Hun var bare alle tiders. Vi må virkelig give ros til Berit. Tak for en skøn tur.”

Richie, London, United Kingdom

”Berit var en del af Vinturisme-teamet på Chateau Gruaud Larose i fire år. Kunderne var altid rørte over hendes modtagelighed, hendes udstråling, uden at hun nogensinde tog sig selv højtideligt. Hun er meget videlysten og elsker at formidle sin begejstring for vin. Vore partnere og kunder spørger stadig efter hende.”

M. Mendonça, Château Gruaud Larose, 2ème Grand Cru Classé depuis 1855 (Saint-Julien)

”Vi havde to ekstraordinære dage med Berit på slottene. Et oprigtigt tak for alt! ”

Annie et Cie, Paris, France

”Til vores store fortrydelse formåede vi ikke at holde på Berit i Vinturisme-teamet på Chateau Carbonnieux. Vi værdsatte virkelig hendes professionalisme, hendes tilpasningsevne og hendes sprogdygtighed. Vi er sikre på, at hun med hendes brede kendskab til Bordeaux, hendes mangeårige erfaring som guide og hendes engagement generelt, har alt hvad der skal til for bedst muligt at præsentere vores smukke region til dem, der har lyst til en oplevelse.”

C. Perrin, Château Carbonnieux, Grand Cru Classé de Graves (Pessac-Léognan)

”Virkelig sjov tur med masser af tilgængelig information. Vi lænede os bare tilbage og nød turen. Berit gav os en vidunderlig oplevelse. Kan varmt anbefales.”

John, Anna & Caitlin, Nelson NZ

“Vi har været på mange, mange vinture over hele verden og troede ærligt talt, at vi havde set det hele. Men Berit formåede at bevare vores interesse, og så havde vi det sjovt. Det er en af de bedste ture, vi har været på. Lidt af et underværk.”

Angela and Mike, Santa Ana (CA)

”Vi var på en heldagstur med Berit til adskillige slotte i Bordeaux. Forinden havde vi haft et par mail-og telefonudvekslinger med hende for at planlægge en tur, der kunne passe til alle i gruppen (flere medlemmer af samme familie), og hver gang var hun både nærværende og effektiv. Hun valgte nogle meget forskellige vingårde, så vi oplevede noget hele vejen igennem. Berit har en meget pedagogisk, professionnel og oprigtig måde at være på, og det faldt i hele familiens smag. Vi har anbefalet hende til alle lige siden…”

Francine + famillie, Toulouse, France

”Sagt med få ord, så står Berit inde for udveksling og humor både på fransk og engelsk, viden og oprigtighed, begejstring ved vin og gastronomi. Hun er spontan og naturlig. Hun har virksomhedskultur og er samtidig entusiastisk og snaksagelig. Kort sagt: en guide, som man absolut bør reservere, hvis man vil ud og opdage Bordeaux’s slotte.”

C. Masson, Château Siaurac (Lalande Pomerol), Château Vray Croix de Gay (Pomerol), Château le Prieuré, Grand Cru Classé (Saint Emilion)

Reserver her

Turene